Technologie  Deloitte živě 

Deloitte spojuje síly s iVigee, společně se zaměří na inteligentní automatizaci ve farmakovigilanci (bezpečnost léčiv)

Na začátku června navázala společnost Deloitte partnerství s firmou iVigee. Cílem je spolupráce na vývoji Inteligentního medicínského informačního centra (IMIC), které v celém segmentu přinese zjednodušení procesů, úspory i vyšší efektivitu.

Tým Life Science & Healthcare a Inteligentní automatizace v Deloitte se zaměřuje na vývoj chytrých cloudových kontaktních center fungujících prostřednictvím voicebotů a chatbotů i automatizaci procesů pomocí nízkokódových platforem a jejich využití v regulovaném farmaceutickém průmyslu a ve zdravotnictví. Spojením s iVigee dostane Deloitte expertizu ve farmakovigilančních procesech a příslušné legislativě. Ta je nutná k dokončení Inteligentního medicinského informačního centra (IMIC).

„Toto centrum v budoucnu usnadní a zlevní povinné hlášení nežádoucích účinků, závad jakosti produktů nebo individuálních dotazů na medicinské informace ve srovnání s klasickým kontaktním centrem,“ říká Jan Petráček, zakladatel firmy iVigee. „Naše řešení navíc umožní automatické propojení s dalšími softwary klienta na zpracování a hlášení farmakovigilančních událostí jako je například Argus,“ doplňuje Jan Hejtmánek, vedoucí týmu Inteligentní automatizace v Deloittu.

iVigee je společnost zabezpečující farmakovigilanční služby pro farmaceutické firmy. Společnost založila skupina zkušených profesionálů ve farmakovigilanci. iVigee v minulosti vyvinula vlastní iViReg- GxP validovaný knowledge management system, který usnadňuje firmám orientaci a využívání legislativních požadavků ohledně bezpečnosti léčiv pro tvorbu jejich vlastní strategie k dosažení optimální compliance.

„Pevně věřím, že spolupráce s iVigee nám pomůže dokončit vývoj Inteligentního medicínského informačního centra jakožto špičkového pomocníka našich klientů, kterým tak budeme moci nabídnout ještě šírší spektrum nabízených služeb, navíc v té nejvyšší kvalitě,“ dodává manažerka Life Science & Healthcare týmu v Deloitte, Věra Valešová.

Bezpečnost léčiv Automatizace

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right