Deloitte živě 

Přihlaste se k odběru novinek nejen z oblasti práva, daní a účetnictví

Mít k dispozici spolehlivé informace z oblastí, které jsou důležité pro váš byznys, přehledně na jednom místě je v dnešní hektické době k nezaplacení. Náš blog dReport takovým místem je. Najdete zde články o daňových a účetních povinnostech, legislativních novinkách, ale i o možnostem využívání technologií a AI v byznysu či otázkách udržitelného podnikání a ESG. Buďte stále v obraze – čtěte blog dReport a odebírejte stejnojmenný zpravodaj.

Proč se přihlásit k odběru dReport zpravodaje a číst náš blog?

  • Najdete zde vždy aktuální informace z oblasti daní, práva, účetnictví, technologií, udržitelnosti, nemovitostí, ekonomiky a mnoho dalších témat.
  • O všech změnách a novinkách informujeme s předstihem, abyste se zvládli včas připravit.
  • Naši odborníci přináší v článcích svůj pohled z praxe a radí, jak správně postupovat v případě nových nařízení.
  • Můžete se spolehnout, že veškeré informace jsou ověřené a pravdivé.
  • Všechny klíčové informace pro váš byznys jsou přehledně na jednom místě, včetně kontaktů na naše odborníky, kteří vám v případě vašeho zájmu s vybranou problematikou rádi poradí.

Blog dReport přináší aktuality a klíčové informace v několika kategoriích, jako jsou například daně, účetnictví, právo, ale také udržitelnost, technologie, nemovitosti, HR a lidský kapitál či ekonomika. Stejnojmenný zpravodaj je pak zaměřen převážně na oblast daní, dotací, práva a účetnictví. Články píší naši experti na dané obory, což zajišťuje nejen spolehlivý obsah, ale především také praktický pohled a rady a tipy, jak se s novými pravidly, povinnostmi či nařízeními vypořádat tak, aby se vaše firma vyhnula případným sankcím či kontrolám finančních úřadů. Sledujte náš blog a registrujte se k odběru zpravodaje – a buďte vždy o krok napřed před konkurencí.

Registrací navíc získáte přístup k našemu speciálnímu webcastu, v němž pro vás naši odborníci každý měsíc komentují aktuální témata ze světa daní a práva, přináší poznatky z praxe a představují hlavní trendy v byznysu.

Podívejte se také, které další zpravodaje od nás můžete dostávat. Kompletní přehled a možnost registrace najdete na našem webu.

 

Chci odebírat dReport                                                    Zajímají mě další zpravodaje

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right