Technologie  Právo 

TechLaw zpravodaj: Cybersecurity [září 2019]

Evropská agentura pro bezpečnost sítí a informací v letních měsících vydala dvě výroční zprávy zabývající se bezpečnostními incidenty a český Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost vydal první sadu doporučení pro správu sociálních sítí. Počátkem října bude také úřad v Praze pořádat Festival bezpečného internetu.

ENISA: výroční zprávy o telekomunikacích a službách vytvářejících důvěru

Evropská agentura pro bezpečnost sítí a informací (ENISA) v letních měsících uveřejnila výroční zprávy o bezpečnostních incidentech v sektorech telekomunikací a služeb vytvářejících důvěru (ve smyslu nařízení eIDAS) – Annual Report Telecom Security Incidents 2018 a Trust Services Security Incidents 2018 – Annual report.

NÚKIB vydal sadu doporučení pro bezpečnou správu sociálních sítí

Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost vydal první sadu doporučení pro bezpečnou správu sociálních sítí. Doporučení obsahuje 18 stručných bodů a jedno specifikum pro Facebook.

Festival bezpečného internetu (FBI 2019)

2. a 3. října 2019 se v Národní technické knihovně v Praze uskuteční Festival bezpečného internetu pořádaný v rámci Evropského měsíce kybernetické bezpečnosti. K hlavním organizátorům patří Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB), CESNET a sdružení CZ.NIC.

Cybersecurity TechLaw zpravodaj

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right