Účetnictví 

Zajímají vás novinky týkající se US GAAP? Seznamte se s naší webovou platformou DART

V minulosti byl obsah týkající se regulatorní a účetní problematiky zveřejňován na webové stránce iasplus.com, kde bylo také možné najít informace týkající se amerického výkaznictví a souvisejících novinek. Společnost Deloitte v nedávné době shromáždila veškerý obsah související s americkou regulatorní a účetní problematikou do svého nového vyhledávacího nástroje DART (Deloitte Accounting Research Tool).

DART je komplexní online knihovna s materiály o účetnictví a vykazování finančních informací, která se aktualizuje každý pracovní den. Kromě účetních manuálů společnosti Deloitte, pokynů k interpretaci a dalších publikací obsahuje DART rovněž podklady od FASB, EITF, AICPA, PCAOB nebo SEC.

Nástroj je velmi intuitivní a umožňuje rychlý přístup k materiálům, které často používáte. Nabízí také možnost vkládat vlastní komentáře a zvýrazňovat části textu. Lze jej používat na tabletech i dalších mobilních zařízeních.

Vyzkoušejte si nástroj DART a zjistěte, jak funguje.

DART nabízí bezplatný i prémiový obsah

V bezplatném režimu máte přístup k oblíbeným publikacím společnosti Deloitte, jako např.  Roadmap Series, Accounting Roundup, Heads Up a EITF Snapshot, a často používané „checklisty“ připravené společností Deloitte pro kompletnost účetnictví a vykazování finančních informací dle US GAAP. Najdete zde také materiály FASB, včetně zveřejněných návrhů (ED), a dále pravidla a předpisy SEC a manuál pro účetní výkaznictví dle SEC.

Prémiový (placený) obsah zahrnuje Příručku společnosti Deloitte ke kodifikaci účetních standardů dle FASB, včetně plné Kodifikace účetních standardů dle FASB, a rovněž přístup k evidenci společnosti Deloitte obsahující změny ve standardech, které jsou ve schvalovacím procesu. Dále zahrnuje interpretace pokynů FASB a SEC, které jsou včleněné přímo do příslušných zdrojů, nástroj „Find the GAAP“, který porovnává již neúčinné účetní standardy se současnými americkými účetními standardy, profesní standardy AICPA a odbornou podporu pro praxi a v neposlední řadě i standardy vládní rady GASB.

Pokud byste se chtěli dozvědět více o jakémkoli tématu z oblasti výkaznictví a regulace a nenašli byste, co hledáte, ve zveřejněných materiálech nebo pokud potřebujete informace na míru vaší situaci, neváhejte se na nás obrátit, abychom pro vás našli vhodného specialistu.

US GAAP dReport zpravodaj

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right