Deloitte živě 

Přistoupili jsme k Chartě Diverzity

V rámci Evropského dne diverzity jsme společně s dalšími 15 firmami přistoupili k Chartě diverzity. Podpisem jsme stvrdili závazek, že budeme i nadále rozvíjet pracovní prostředí pro všechny zaměstnance, bez ohledu na jejich pohlaví, věk, národnost či zdravotní stav.

Záštitu nad dodržováním zásad Charty diverzity v České republice převzala nezisková organizace Byznys pro společnost, která také koordinovala přistoupení nových členů včetně Deloitte. V Česku se k Chartě doposud připojilo 70 firem.

Proč jsme se k Chartě diverzity připojili? „Kouzlo tkví v jedinečnosti. V jedinečnosti každého z našich 1200 zaměstnanců, kteří svou přítomností dnes a denně roztáčí spirálu diverzity. Rozmanitost je největší silou našeho byznysu. Jenže nemůžete dělat jen byznys, musíme se zajímat o ty, kteří za ním stojí, protože každý z nich svým jedinečným způsobem ztělesňuje hned spoustu aspektů diverzity,“ doplnil David Batal, vedoucí partner oddělení auditorských a poradenských služeb Deloitte.

V pracovním prostředí 21. století rozdíly mezi zaměstnanci už nemají své místo, o tom jsme dlouhodobě přesvědčeni. Podívejte se, jak v Česku děláme věci, které mají smysl.

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right