Deloitte živě 

Singularity University je po roce zpět!

Robotika, umělá inteligence, internet věcí, etika, nanotechnologie a další oblasti i témata. Přijďte ve dnech 1.–2. dubna 2019 řešit na Žofín budoucnost s největšími mysliteli současnosti.

Stejně jako v loňském roce, i letos je Deloitte partnerem Singularity University Summitu, který se uskuteční ve dnech 1.–2. dubna 2019 v Praze na Žofíně. Mezi hlavními tématy summitu budou dominovat exponenciální technologie, inovace, umělá inteligence, robotika a biotechnologie. Řešit se ale bude také budoucnost bankovnictví, vzdělávání a dopravy, klíčovou roli letos sehraje i etika nebo role demokracie v dnešní společnosti.

Chcete se akce zúčastnit? Jako platinový partner SU summitu vám nabízíme výhodnější ceny vstupenek. Pro více informací kontaktujte tomorrow@deloittece.com.

Deloitte doporučuje aneb Jaké spíkry byste letos neměli vynechat:

Larry Keeley
Oceněný společností Bloomberg jako jeden ze sedmi nejvlivnějších inovativních guru
Témata: inovace, smart manufacturing

Julian Savulescu
Filozof a bioetik, profesor na University of Oxford
Témata: Etika genetického inženýrství, klonování

Amin Toufani
Zavedl pojem exonomic (exponential economics)
Témata: kryptoměny, finance, exponenciální organizace

Připomeňte si v našem speciálu Singularity University, o jakých vědeckých objevech, převratných vynálezech i dalších zajímavostech se v Praze mluvilo loni v březnu, kdy tento summit vůbec poprvé zavítal do České republiky.

Deloitte KidsXO klub na Singularity University summitu!

Nezapomínáme ani na nejmenší, i letos budeme v rámci pražského summitu pořádat Deloitte KidsXO klub. Zúčastnit se ho mohou děti a mládež ve věku 8 až 18 let, podmínkou je ale plynulá znalost angličtiny a zaslání buď obrázku, anebo prezentace či videa, které bude obsahovat nápad „Jak vylepšit pražské letiště?“ Děti mohou všechny výtvory posílat na adresu tomorrow@deloitte.com.

Singularity University

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right