Deloitte živě 

Diana Rádl Rogerová mezi Top ženami Česka

Naše řídící partnerka Diana Rádl Rogerová se stala finalistkou v kategorii Manažerka v anketě Top ženy Česka, kterou od roku 2006 vyhlašují Hospodářské noviny. Přečtěte si o její kariéře.

V Deloitte začínala v době, kdy měl sotva padesát zaměstnanců, v kancelářích ještě běžně nebyly počítače a práce pro velkou čtyřku byla dream job. Jaká je Diana Rádl Rogerová, která nastoupila na loď s vlajkou Deloitte v roce 1996 na pozici Audit Assistent a o 20 let později stanula v jejím čele? Poznejte její příběh.

Moderní Deloitte už není jen o auditu, ale hlavně o inovacích a technologiích. Více si o této proměně a vlivu technologií na naše každodenní životy můžete přečíst v Dianině blogu.

V anketě Top ženy Česka zabodova i Senta Čermáková, ředitelka pro inovace v Deloitte.

Ženy jsou v řídících orgánech společností zastoupeny stále jen v malé míře. Podle studie Deloitte Ženy ve vedení, která analyzovala zastoupení žen na vrcholových pozicích ve více než 8600 firmách v 60 zemích světa, zastávají pouze 16,9 % vedoucích funkcí. Z toho jen 5,3 % z předsednických funkcích a 4,4 % z pozic výkonných ředitelek (CEO).

Kariéra v auditu Ženy v Deloitte

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right