Technologie  Právo 

Kde se můžete seznámit s novými technologiemi?

Na 26. dubna připadá Světový den duševního vlastnictví, který je oslavou kreativity, vynálezů, inovací i technologického pokroku. Právě technologie jsou pro náš další život klíčové, a tak jsme si řekli, že přeneseme ukázky lidské tvořivosti na vaše počítače a seznámíme vás s veřejně dostupnými zdroji. Tohle rande s novými technologiemi by vám mohlo vydržet i po odeznění pandemie koronaviru. Pár tipů k poslechu i k přečtení v článku.

Nové technologie: zajímavé zdroje

Seriál u příležitosti Světového dne duševního vlastnictví

Přesně před 50 lety vstoupila v platnost Úmluva o zřízení Světové organizace duševního vlastnictví a tak jsme se v Deloitte Legal rozhodli, že vám v sérii článků přiblížíme význam duševního vlastnictví a ukážeme vám, jak si s ním lidstvo poradilo v průběhu let i během pandemie koronaviru.

Ve speciálu vydanému u příležitosti 26. dubna, tedy Světového dne duševního vlastnictví, jsme začali historickým exkurzem a výběrem nejzásadnějších milníků v dějinách duševního vlastnictví. Poté jsme se zaměřili na veřejné sdílené licence. Pro fanoušky kultury jsme připravili hudební tipy ve virtuálním prostředí, alternativu jsem našli i pro ty, kterým teď chybí umění a návštěvy galerií. Pandemie koronaviru zavřela školy a další vzdělávací instituce, které zpřístupnily vzdělávací kurzy online. A právě tipy na moderní technologie uvedené v tom článku naši šestidílnou sérii ukončily.

Tak co říkáte na duševní vlastnictví a vše kolem něj vy? Pokud máte jakékoliv otázky, můžete se na nás obrátit přímo na IPlaw@deloittece.com.

 

Den duševního vlastnictví Duševní vlastnictví

Nadcházející akce

Semináře, webcasty, pracovní snídaně a další akce pořádané společností Deloitte.

    Zobrazit vícearrow-right